The High Roller
Tillbaka till alla att göra

The High Roller

Världens högsta observationshjul finns numera i Las Vegas och erbjuder fantastiska vyer till ganska dyra priser.

Våren 2014 invigdes The High Roller, som rundar av det nya shopping- och upplevelsestråket mellan Flamingo och O'Sheas. Med sina 170 meter så sticker det upp även över alla gigantiska hotell på strippen och erbjuder en ny attraktion i Las Vegas.

Turen i The High Roller tar ungefär 30 minuter, så ni har gott om tid att ta in intrycken och vyerna. Varje vagn är utformad som en boll med glas åt alla håll. Vagnarna är så pass stora att det kan vara upp till 20 personer där samtidigt. Med jämna mellanrum så dyker en presentatör upp på skärmarna i vagnen och ger lite information eller fakta på ett väldigt avslappnat och humoristiskt sätt.

När man närmar sig toppen så är utsikten bedårande. Dels ser man hela den gigantiska neon-show som Las Vegas strip utgör från ett nytt perspektiv. Dels ser man Las Vegas glittrande ljus hela vägen bort mot horisonten där öknen tar över.

The High Roller kostar $25 dagtid och $35 kvällstid, vilket är rätt dyrt, men har man råd så kan vi absolut rekommendera det!

Läs mer om The High Roller

Betyg High roller
3

/media/1289/img_3270.jpg

/media/1290/img_3273.jpg