Hotel 32
Tillbaka till alla hotell

Hotel 32

Lyxhotell på översta våningen av Monte Carlo som inte håller vad de lovar

Hotel 32 är en del av det "nya" Monte Carlo. Översta våningen (#32) är en separat del av hotellet med enbart sviter, egen reception, lounge och egen concierge... enligt de själva!

Incheckningen sker förvisso i ett eget rum med kortare kö än till övriga Monte Carlo, men den exklusiva lyxkänslan uteblir helt. Rummet, som påstås vara en svit, skiljer sig inte märkbart från ett standardrum på Flamingo. Efter att ha upplevt loungen på Palazzo såg vi framför oss härliga frukostbufféer, vin på eftermiddagen och utsikt över Las Vegas. Det visade sig vara ett sparsamt möblerat konferensrum med lite läsk, vatten och en kaffeapparat med utsikt över motorvägen. Egen concierge stämmer väl delvis, det fanns i alla fall en station uppe på 32:a våningen men de gånger den faktiskt var bemannad så var det ingen som ens bemödade sig med att hälsa på gästerna och att ens försöka hjälpa till med en sådan sak som att låna en eladapter möttes av en suck och hänvisning till "nån butik som sålde sådant".

Efter att ha upplevt hotell som Mandarin Oriental och Palazzo som framstår Hotel 32 som inget annat än ett skämt. Ta ett deluxerum på valfritt hotell på strippen och be om ett rum högt upp och du har garanterat en bättre upplevelse än på Hotel 32, och för en betydligt billigare peng. 

Betyg Hotel 32