Hotell Bellagio
Tillbaka till alla hotell

Hotell Bellagio

Bellagio är ett av Las Vegas dyraste och finaste hotell som är lyxigt, rymligt och fräscht, men de slarvar i service och detaljer.

Bellagio är ansett som ett av de riktigt fina hotellen på Strippen. Med sin fantastiska fontänshow och massor av omtalade restauranger, nattklubbar och ett storslaget casino.

Vi slog på stort och provade Penthousesviten. I bokningen ingår att man blir upphämtad med Bellagios egen guldbeiga Limousin från flygplatsen, men i övrigt imponerade inte hotellets service direkt. Lång väntan på incheckning fastän en svit innebär special-incheckning och den så kallade loungen med förfriskningar för vip-gäster var i stort obefintlig.

Hotellrummet var däremot enormt med två stora sovrum och ett stort vardagsrum med middagsbord och en egen bar, så där fanns inget att klaga på. Frukosten, som intogs på rummet och dukades upp med vita dukar och silverbestick, var superbra. Men trots detta; den lyxiga känslan som borde infinna sig på ett hotell av denna kaliber infann sig aldrig riktigt, däremot en syrlig känsla av att detta inte var värt pengarna.

Läs mer om Bellagio hotell

Betyg Hotell Bellagio
5

/media/1021/img_6382.jpg

/media/1022/img_6381.jpg

/media/1023/pict0085.jpg

/media/1024/img_6390.jpg