Poker Bellagio
Tillbaka till alla poker

Poker Bellagio

Bellagio är kronjuvelen bland pokerrum i Las Vegas. The Grand Old Lady. Alla proffs värda namnet har någon gång spelat på Bellagio.

Jag ska ärligt erkänna att jag under många år inte ens vågade spela på Bellagio. Jag har många gånger gått förbi utanför och kastat suktande blickar in mot detta legendariska pokerrum, men inte känt mig varken redo eller värdig. Nu har jag äntligen tagit mod till mig och spelat no-limit poker på Bellagio. Medan jag väntar på en ledig plats på antingen $3/6 limit eller $1/3 no-limit hänger jag utanför Bobby's Room, det halvprivata rum där Vegas allra största partier spelas, och kollar lite försynt på när John Juanda spelar där inne.

Pokerrummet på Bellagio är inte det flådigaste i Las Vegas direkt, i själva verket är det väldigt trångt, ganska mörkt och inredningen har nog inte bytts ut på 20 år. Detsamma gäller dealers, här går rutin före ungdomlig flinkhet.

När jag sätter mig vid det tilldelade $1/3 no-limit-bordet känner jag pokerhistoriens vingslag och tänker att Daniel Negreanu säkert suttit vid exakt det här bordet någon gång när han jobbade sig upp mot den superstjärna han är idag. Jag ser mig om efter kända ansikten vid bordet, som att proffsen skulle spela på den här nivån...

Jag vet inte om respekten för pokerrummet gör att jag spelar ovanligt tajt och skärpt eller om det är så att de låga borden på Bellagio attraherar ovanligt mycket fisk, men när dimman lättat och jag reser mig upp så har jag $250 mer än då jag satte mig. Jag får lägga band på mig för att inte göra hoppsasteg bort till kassan där jag växlar in mina chip.

För den som verkligen gillar poker så är det ett måste att spela på Bellagio. Inte för att det är det finaste eller trevligaste rummet utan för att det är det mest legendariska pokerrummet i Las Vegas. Och motståndet är inte värre än någon annanstans, om du inte tänker spela $1500/$3000 i Bobby's Room förstås.

Betyg Poker Bellagio
2

/media/1253/img_3256.jpg