Burgr by Gordon Ramsay
Tillbaka till alla restauranger

Burgr by Gordon Ramsay

Burgare från en välrenommerad kock som Gordon Ramsay måste väl vara bra? Nja, för torr burgare, för mycket bröd och en massa konstiga saker på.

Gordon Ramsay har satsat stort på Las Vegas och öppnat fyra nya restauranger där på senare år. En av dessa är Burgr inne på Planet Hollywood. Som namnet antyder så är fokus hamburgare. 

Inredningen är cool med ett stort fönster med eld som avskärmar restaurangen från casinot, loggan är snygg och menyn är genomtänkt. Det känns helt enkelt som ett schyst modernt ställe. Vid högsäsong och middagstid kan det vara kö för att få ett bord, så det är populärt än så länge.

Hamburgaren är tyvärr en besvikelse då den inte alls är så saftig som man kan hoppas och förvänta sig. Brödet är helt abnormt stort så man tar med fördel bort locket för att få rätt meat-bun-ratio. Det finns många spännande varianter av burgare, som förväntat från en stjärnkock, men tyvärr gifter sig inte riktigt smakerna. Däremot var de parmesanpudrade lökringarna helt magiska! Ölutbudet var också mycket bra. Så tipset blir väl att gå till det här burgarstället och inte äta burgaren...

Betyg Burgr
4

/media/1148/img_3231.jpg

/media/1149/img_3236.jpg

/media/1150/img_3234.jpg