The Bank, Las Vegas
Tillbaka till alla uteliv

The Bank, Las Vegas

En av Las Vegas hetaste nattklubbar heter The Bank och hittas inne på Bellagio.

The Bank på Bellagio casino är ingen enorm nattklubb som exempelvis XS eller Tao, utan tjusningen här ligger snarare i exklusiviteten. Alla kommer inte in på The Bank, vilket är tydligt då kön ringlar sig lång redan klockan tio på kvällen. Boende på Bellagio kan gå i den betydligt kortare VIP-kön.

Som brukligt på de hetare nattklubbarna så krävs det att man köper minst en otroligt överprissatt flaska sprit för att få ett bord. Till den ingår sprite, cola, lime och några red bull. Snygga distanserade tjejer ställer i ordning bordet och serverar så länge inte något märkvärdigare bord pockar på uppmärksamheten.

Musiken är ganska publikfriande där det blandas house med topplistemusik och stämningen är på topp från minut ett! Dansgolvet är proppfullt hela tiden och på de olika etagen upp från dansgolvet står folk och dansar varhelst det finns plats. Det är övervägande tjejer bland besökarna och de flesta känns otroligt billiga och låter sig lockas till de killar som bjuder på mest sprit. The Bank rekommenderas således för dansglada tjejer som vill tigga till sig gratis sprit eller killar som vill visa hur tjock plånbok de har.

Läs mer om The Bank, Las Vegas

Betyg The Bank